Dag 1 - Sint Annaland, Kiel - Reisverslag uit Kiel, Duitsland van Bas Goedegebuure - WaarBenJij.nu Dag 1 - Sint Annaland, Kiel - Reisverslag uit Kiel, Duitsland van Bas Goedegebuure - WaarBenJij.nu

Dag 1 - Sint Annaland, Kiel

Blijf op de hoogte en volg Bas

24 Juli 2012 | Duitsland, Kiel

Vandaag is de grote rondreis door Noorwegen begonnen met een reisje naar Kiel waar we eerst een nachtje blijven om vervolgens morgen ochtend met de boot naar Oslo te varen.
De rit naar Kiel heeft inclusief tussenstops een kleine 9 uur geduurd. Mede dankzij een file die veroorzaakt werd door een van de vele wegwerkzaamheden aan de duitse snelweg.
Eenmaal in Kiel aangekomen hebben we eerst heerlijk gegeten in de bar/restaurant van het hotel. De kamer zelf is van alle gemakken voorzien en behoorlijk ruim voor 3 personen.
Vanuit de hotelkamer hebben we zicht op de haven van Kiel vanaf waar we morgen met de boot vertrekken. Daarnaast loopt het spoor van de plaatselijke tramdienst zo goed als onder ons raam door. Hopelijk geeft dit niet te veel overlast als we proberen te slapen.

Foto's van de eerste dag, en de bootreis komen wanneer we in Noorwegen zijn gearriveerd.